Skip to main content

Comert Electronic

Comertul electronic este, in prezent, elementul esential in dezvoltarea unei companii cu activitate comerciala. Unul din principalele avantaje ale comertului electronic este extinderea companiei pe pietele nationale si internationale. Astfel, cu un capital minim, o companie poate rapid si usor sa-si localizeze clientii si furnizorii.

Alte avantaje ale comertului electronic cuprind cresterea vitezei de comunicare, imbunatatirea eficientei, reducerea inventarului si a managementului stocurilor, reducerea timpului dintre cheltuirea capitalului si primirea produselor/serviciilor, reducerea unor costuri de creare, procesare, distributie, stocare, intarirea relatiilor cu furnizorii si clientii.


Modalitati de plata

Va oferim tehnici de criptare avansate si cele mai noi tehnologii de protectie antifrauda (incluzand 3DSecure), la un nivel inalt de securitate care va permite sa va concentrati atentia pe dezvoltarea afacerii, fara grijile riscurilor pentru tranzactiile online.

Va protejam afacerea online cu ajutorul solutiilor noastre de protectie incluse in pachetele de servicii.

Comert Electronic

Pachete Comert Electronic

Va oferim urmatoarele pachete pentru comert electronic predefinite pentru un raport favorabil cost-eficienta. Pachetele e-commerce nu includ achizitionarea domeniului web (.ro, .eu, .com etc.). Daca doriti doar un catalog de prezentare fara vanzarea online a produselor va recomandam pachetul Web Business. Daca doriti o oferta personalizata va rugam sa accesati butonul de mai jos.

Mini

50 €

Toate functionalitatile incluse, maxim 500 produse, actualizari produse si specificatii, integrare cu conturi social media.

Medium

100 €

Toate functionalitatile incluse, maxim 1000 produse, actualizari produse si specificatii, integrare cu conturi social media.

Macro

200 €

Toate functionalitatile incluse, maxim 2000 produse, actualizari produse si specificatii, integrare cu conturi social media.
X

Right Click

No right click