Skip to main content

Dezvoltare Web

Dezvoltarea web este procesul de integrare a unui design, concept sau idee de afaceri pe o pagina de internet. Proiectul sau ideea dumneavoastra de afaceri se poate transforma intr-o strategie de promovare in mediul online pentru a conduce la o crestere a vanzarilor, lansarea produselor sau serviciilor, eficientizarea activitatii angajatilor si imbunatatirea comunicarii cu clientii.


Design adaptabil

Specialistii in marketing considera ca vizitatorii care va viziteaza pagina isi creaza o impresie despre afacerea dumneavoastra in doar cateva secunde. Astfel, este esential ca informatiile, textul si prezentarea de imagini sa fie de cea mai buna calitate. Daca paginile dumneavoastra proiecteaza o imagine profesionala, vor avea incredere in compania dumneavoastra si vor continua sa exploreze toate produsele si serviciile pe care le puneti la dispozitie. Toate imaginile si clipurile video utilizate de catre noi sunt originale sau detin licenta de utilizare.

Dezvoltare Web

Pachete Web

Va oferim urmatoarele pachete web predefinite pentru un raport favorabil cost-eficienta. Pachetele web nu includ achizitionarea domeniului web (.ro, .eu, .com etc.). Daca doriti o oferta personalizata va rugam sa accesati butonul de mai jos.

Start

20 € / luna

Ideal pentru firme micro si start-up. Include 10-15 pagini, 2 actualizari si postari lunare, spatiu gazdurie 2 GB, administrare conturi social media.

Business

40 € / luna

Ideal pentru firme mici si mijlocii. Include 25-30 pagini web, 4 actualizari si postari lunare, spatiu gazduire 4 GB, administrare conturi social media.

Premium

60 € / luna

Idela pentru firme mijlocii si mari. Include 35-50 pagini, 6 actualizari si postari lunare, spatiu gazduire 6 GB, administrare conturi social media.
X

Right Click

No right click