Skip to main content

Dezvoltare Web

Dezvoltarea web este procesul de integrare a unui design, concept sau idee de afaceri pe o pagina de internet. Proiectul sau ideea dumneavoastra de afaceri se poate transforma intr-o strategie de promovare in mediul online pentru a conduce la o crestere a vanzarilor, lansarea produselor sau serviciilor, eficientizarea activitatii angajatilor si imbunatatirea comunicarii cu clientii.


Design adaptabil

Specialistii in marketing considera ca vizitatorii care va viziteaza pagina isi creaza o impresie despre afacerea dumneavoastra in doar cateva secunde. Astfel, este esential ca informatiile, textul si prezentarea de imagini sa fie de cea mai buna calitate. Daca paginile dumneavoastra proiecteaza o imagine profesionala, vor avea incredere in compania dumneavoastra si vor continua sa exploreze toate produsele si serviciile pe care le puneti la dispozitie. Toate imaginile si clipurile video utilizate de catre noi sunt originale sau detin licenta de utilizare.

Dezvoltare Web

Gazduire Web

Viteza si securitatea sunt atuu-rile noastre ! Detinem tehnologie de ultima generatie cu servere dotate cu SSD special concepute pentru centre de date. Va oferim stocare SSD Enterprise, 100% uptime garantat, antivirus, antispam, 10 Gbps uplink server, protectie automata DDOS Flood, backup zilnic, acces cpanel, acces FTP, acces webmail, trafic nelimitat, certificat de securitate SSL, accelerare wordpress, accelerare magento, compatibilitate cu peste 400 de platforme open source (instalabile rapid prin cpanel).


Servere Supermicro

Serverele folosite sunt nod Supermicro de ultima generatie cu Procesoare E5-2620/2630 v4, 128 GB Memorie DDR4 ECC si surse redundante.

Securitate Garantata

Serverele sunt gazduite in mediu controlat biometric, supravegheat video. Datele prezinta copii de siguranta zilnic, protejate impotriva DDOS, Flood, Spam si Virusi.

Monitorizare si Management

Serverele ce gazduiesc paginile web si bazele de date online sunt monitorizate 24/7 de catre tehnicieni specializati.

Sistem de Stocare Enterprise

Serverele folosesc controller raid hardware LSI 3108 cu baterie de backup in combinatie cu SSD-uri Enterprise.

Gazduire Web

Comert Electronic

Comertul electronic este, in prezent, elementul esential in dezvoltarea unei companii cu activitate comerciala. Unul din principalele avantaje ale comertului electronic este extinderea companiei pe pietele nationale si internationale. Astfel, cu un capital minim, o companie poate rapid si usor sa-si localizeze clientii si furnizorii.

Alte avantaje ale comertului electronic cuprind cresterea vitezei de comunicare, imbunatatirea eficientei, reducerea inventarului si a managementului stocurilor, reducerea timpului dintre cheltuirea capitalului si primirea produselor/serviciilor, reducerea unor costuri de creare, procesare, distributie, stocare, intarirea relatiilor cu furnizorii si clientii.


Modalitati de plata

Va oferim tehnici de criptare avansate si cele mai noi tehnologii de protectie antifrauda (incluzand 3DSecure), la un nivel inalt de securitate care va permite sa va concentrati atentia pe dezvoltarea afacerii, fara grijile riscurilor pentru tranzactiile online.

Va protejam afacerea online cu ajutorul solutiilor noastre de protectie incluse in pachetele de servicii.

Comert Electronic

Management informational

Prin serviciile oferite va sustinem sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra. Realizam acest lucru prin gestionarea proactiva, securizarea retelelor dumneavoastra si monitorizarea constanta a sistemelor si aplicatiilor. Prin investitiile realizate in cele mai bune sistem de management, aplicam principiile managementului la distanta, automatizarii, centralizarii si monitorizarii pentru mediul dumneavoastra de afaceri si suntem capabili sa fim eficienti si sa contribuim la optimizarea afacerii dumneavoastra.


Managementul utilizatorilor si a aplicatiilor

Contribuim impreuna la imbunatatirea productivitatii angajaților. Utilizam instrumente de suport si oferim training angajaților, pentru a efectua rapid si eficient o utilizare optima a platformelor dezvoltate in colaborare cu noi.

Servicii IT

SEO este solutia afacerii tale

SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization, un proces de optimizare a paginii dumneavoastra de internet intr-o maniera care sa conduca la cresterea clasamentului in motoarele de cautare pentru anumiti termenii relevanti de cautare. Desi este extrem de dificil sa obtineti clasamente mai mari si sa concurati cu alte companii din domeniu, va vom ajuta sa obtineti acest deziderat. Va asiguram ca intotdeauna vom respecta toate regulamentele Google pentru webmasteri (si a altor motoare de cautare) pentru a ne asigura ca site-ul dumneavoastra nu va fi afectat in timpul oricaror actualizari algoritmice Google, Penguin, Panda sau oricare alta actualizare algoritmica.


Campanii social media

Prin marketing digital combinam informatiile de media si marketing intr-un singur program integrat de marketing online pentru a eficientiza strategia mediatică si de marketing a companiei. Astfel, prin campaniile de social media vom reusi, impreuna, sa generam vanzari mai mari ale serviciilor si produselor companiei dumneavoastra. Scopul nostru ramane mereu sa ajutam companiile sa atinga excelenta online si sa genereze un randament ridicat al investitiilor.

Optimizare SEO
X

Right Click

No right click